NASACORT® on nenäsumute, joka hoitaa myös oireita ylläpitävää tulehdusta

NASACORT® tuo helpotusta erityisesti tukkoisuuteen ja muihin allergisen nuhan nenäoireisiin. Kortikosteroidisumutteita suositellaan käytettäväksi ensisijaisena lääkityksenä allergisen nuhan itsehoidossa. NASACORT®-nenäsumutteen vaikuttava aine on triamsinoloniasetonidi, joka kuuluu kortikosteroidien ryhmään.

Käytä NASACORT®-nenäsumutetta säännöllisesti. Se ei välttämättä helpota nenäoireitasi heti: joillakin potilailla vaikutus alkaa heti ensimmäisenä hoitopäivänä, mutta toisilla oireiden helpottumiseen saattaa mennä 3–4 päivää. Paras hyöty saadaan, kun käyttö aloitetaan jo vähän ennen allergiakauden alkua.

  • Hoitaa allergian oireita ylläpitävää tulehdusta.
  • Mukava käyttää: hajuton, mauton ja valumaton.
  • Annostelu kerran päivässä riittää.
  • Vesipohjainen: ei kuivata limakalvoja.

Lähteet:

  1. NASACORT®-pakkausseloste
  2. Itselääkityksen Käypä hoito -suositus, Siitepölyallergia, 19.4.2016

NASACORT® 55 mikrog/annos. Nenäsumute kausiluonteisen allergisen nuhan hoitoon. Yli 18-vuotiaille 2 suihketta kumpaankin sieraimeen kerran päivässä. Kun oireet ovat hallinnassa, annostusta voidaan pienentää. Älä käytä NASACORT®-valmistetta yli 3 kuukauden ajan keskustelematta lääkärin kanssa. Jos olet raskaana tai imetät, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen lääkkeen käyttöä. Vaikuttava aine triamsinoloniasetonidi. Ei henkilöille, jotka ovat yliherkkiä valmisteen vaikuttavalle aineelle. Markkinoija Sanofi. Katso pakkausseloste.